unnamed-1

Nu är jag precis klar med nästa föreläsning som jag skrivit och den är helt anpassad för ledare med personalansvar som har bitvis tung belastning och emotionell press på sig.

Föreläsningen är 1-1,5 timmar lång och berör otroligt viktiga områden. En frisk ledare betyder enormt mycket för hela arbetsplatsen.

unnamed-7

Som chef och ledare är du en förebild. Hur tar du hand om dig? Vilka signaler ger du till dina medarbetare om hur de ska prioritera sin hälsa?

– Varför man ska prioritera sin hälsa
– De 4 bästa tipsen för att komma igång med sin egen träning
– Hur du optimerar din hjärna och effektivitet samt balanserar upp vänster och höger hjärnhalva
– Vilka synergieffekter som uppstår när du är i flow
– Monotasking

unnamed-2

Denna föreläsning passar ledningsgrupper, mellangruppschefer, produktchefer, affärsområdeschefer, säljchefer, marknadschefer, o s v. Föreläsningen kan med fördel hållas i en mindre grupp på 4-10 personer, men passar också större samlingar på upp till 40 personer.

Kontakta mig, Ellinor Ladenberg på Ladenberg Nutrition så kan jag diskutera ett upplägg för din arbetsplats helt förutsättningslöst. Jag har nu hunnit jobba upp ett brett register av uppdragsgivare inom bank, it, offentlig sektor m m i mina uppdrag, jag har stor vana vid att träffa chefer och ledare i alla nivåer.

Jag har själv jobbat inom företagsvärlden och regelbundet suttit i ledningsgruppsmöten och haft personalansvar. Jag vet vilka utmaningar som finns och anpassar mig alltid till 100 % utifrån varje unika grupps behov.

Läs mer referenser här.

Önskar du följa mig på Facebook där jag regelbundet lämnar hälso- och livstilsråd, recept m m kan du klicka här.

Varmt välkommen att kontakta mig.

Ellinor