unnamed-8

Nu har jag precis avslutat en rawfoodturné tillsammans med Länsförsäkringar Östgöta och som vi genomfört på fem olika orter i Östergötland. Totalt har jag serverat rawfood till 160 personer och förberett och handlat det mesta helt själv (förutom för ett event då jag hade hjälp av min mamma och svärmor). Jag har fått berätta om maten, vad den gör för kroppen o s v. Efter provsmakningen har kunderna fått lyssna till föreläsningar och genomgång som är viktigt när det gäller försäkring, köp/försäljning av bostad, bank och juridik m m. En bra mix helt enkelt.

Fördelen med sådana här träffar:
* Som företag bjuder du dina kunder på något annorlunda och nytt. Smörgåsens era är över.
* Det blir en happening som många människor är intresserade av. Du lockar med något extra till kundträffar.
* Det är sunt, fräscht och hälsosamt. Det kanske passar med ditt eget företags värderingar?
* Många människor är intoleranta idag. Eftersom denna mat är helt gluten- och mjölkfri kan många fler äta maten och blir dessutom glada över att du som företag har tänkt till.

unnamed-2

11070246_915127225176154_377789295455640341_n

Det har varit en mycket positiv upplevelse för mig att göra detta. Eftersom jag mestadels jobbar med föreläsningar, utbildningar, skrivjobb, så var det riktigt skönt att få jobba med händerna, använda sin kreativitet. Jag blir fantastiskt fylld av energi av en sådan här mat och att få jobba med och äta mycket grönsaker, bär, frukter, nötter, fröer.

Jag är ingen rawfoodperson till 100% men inkluderar det i stor del i min kost.

unnamed-4

Positivt också att så många människor har velat smaka maten och varit nyfiken på maten. Allt som jag har serverat har varit helt glutenfritt, mjölkfritt, inga animaliska produkter och ingen upphettad mat – det är det som kallas rawfood.

unnamed-5

Recept på några av rätterna hittar ni här:

Rawfoodbollar med råkakao och dadlar
Vegetariska tacos

Nu återgår jag tillbaka till mina ordinarie uppdrag. Det är alltid kul med variation och detta uppdrag var precis det – väldigt annorlunda mot vad jag gjort tidigare.

Allt gott,

Ellinor