Kost- och näringsrådgivning är ett stort och viktigt område inom hälsa som ofta är förbisedd. Många kurser på marknaden har enbart fokus på kostrådgvining och näringslära och lite fokus på matlagning och mat som medicin och frisk mage-tarm och inflammation.

Därför har jag satt samman denna unika kurs som har alla dessa spännande parametrar och mer därtill.

Vi har nu haft en första omgång av denna kurs (hösten 2016) och är nu mitt uppe i nästa kursomgång (våren 2017). Till hösten kommer vi att starta en helt ny kurs med kost- och näringsrådgivare.

Det är nu du kan ta chansen att förkovra dig inom kost och näring. Du kommer att få massor av kunskap och inspiration under dessa 10 dagar, och du kommer också att få möta likasinnade.

Kursen hålls i Linköping i ljusa och fina lokaler på Bergqvists f
Friskvårdsutbildningar som ligger i Tornby, några km utanför stadskärnan. Dit går det bussar regelbundet från resecentrum om du kommer med tåg.

Fin feedback
Vi är överväldigade över all fin feedback som vi har fått från tidigare deltagare på denna 10 dagar långa kost- och näringsutbildning:

“Så otroligt bra kurs, har lärt mig väldigt mycket på dessa 10 fullspäckade kursdagar. En väl värd investering i hälsan och förhoppningvis kan vi bidra till att sprida kunskapen till våra kunder, familj och de vänner som också vill skapa en långsiktig hälsa. Stort tack till er alla!”

“Riktigt bra utbildning som ger om möjligt ännu mer motivation att arbeta vidare med att sprida kunskap om hälsa!”

“Mycket givande och fullspäckad utbildning som höll hög klass rakt igenom! Tack alla”

Berqvist har ett mycket bra rykte och erbjuder ett flertal utbildningar, bl a en välrenommerad PT-utbildning, 2-årig YH-utbildning inom friskvård, massage och PT, massageterapeuter m m.

Höstens datum 2017 för kost- och näringsrådgivare är nu klara:
5-8 oktober
29-30 november och 1 december
17-19 januari 2018

Kursen omfattar 10 dagars lärarledd utbildning inom kost och näring. Jag själv håller i 8 av dessa. Kursen omfattar 3 block som är på en helg och resten vardagar, kursorten är i Linköping dit man enkelt kan ta sig via tåg, buss och bil i helt nyrenoverade lokaler kort resväg med buss från Tågterminalen.

Du kommer att få grunderna i näringslära som omfattar:
Makronäring (kolhydrater, protein, fetter, energibegreppet)
Vitamin- och minerallära
Antioxidanter
Livsstilssjukdomar
Matsmältning
Mat som medicin
Mage-tarm systemet
Antiinflammatorisk mat och hur man kan arbeta med inflammationer
Kost vid prestation och idrottsnutrition
Kostrådgivning
Lära dig grunderna i livsstilscoaching
Matlagningsuppgifter ingår och min bok Friskare Liv med rätt mat ingår med 90 recept.

Jag har varit med och tagit fram hela kursupplägget till denna kurs. Med på kursen och undervisar är mycket duktiga professionella lärare som Eva Sandberg och Malin Boström med spetskompetens inom sin speciella nisch.

Är du intresserad av kost och näring och vill förkovra dig mer? Söker du ett komplement till din PT-utbildning, Kockutbildning, Massageterapeut, Hälsocoach, eller är du väldigt intresserad av området och vill omskola dig eller förkovra dig på egen hand inom kost och näring?
Då är detta utbildningen för dig!

Välkommen med din ansökan. Här kan du läsa mer om kursplan, priser m m.


Ellinor