Till våren 2018 så kommer kost- och näringsutbildningen på Bergqvist som jag ansvarar för att utökas med 2 dagar och dessutom innehålla mer om hormoner och mer coaching.

Utbildningen är unik i sitt slag i Sverige eftersom den omfattar mat som medicin, mage-tarm hälsa och mikrobiomet, inflammation, kostrådgivning, coaching, hormonell hälsa och grundläggande näringslära. Utöver det får du dessutom grunderna i näringslära.

Innehållet är dessutom integrerat med att eleverna ska arbeta praktiskt hemma i sitt kök med diverse olika matlagningsuppgifter.

Utbildningen omfattar 12 heldagar uppdelad på 4 block
Datumen är: 21-23 mar, 23-25 apr, 11-13 jun, 29-31 aug.
Platsen är: Bergqvists Utbildningar i Linköping i ljusa och fräsha lokaler, några minuters bussfärd från resecentrum.
Länk till kursprospekt finner du här

Lite referenser från tidigare deltagare finner du här:
En innehållsspäckad utbildning där det märks att man vill leverera mesta möjliga till deltagarna. Utbildningen ger en väldigt bra och aktuell bild av området kost och hälsa. Jag är jättenöjd och glad att jag gått utbildningen. Den gav mig fördjupade kunskaper och bra verktyg som hjälper mig att möta kunder med olika bakgrund och behov. Den tog också upp de olika riktningar som finns inom kost och hälsa och gav en förståelse för komplexiteten inom detta område. Jag skulle absolut rekommendera den här utbildningen till andra.
Hanna Elkehag

Utbildningen håller en jättehög kvalitet med bra och strukturerat upplägg. Lärarna är oerhört kompetenta och lyhörda, lokalerna är trevliga och allt är väldigt proffsigt skött. Utbildningen har givit mig djupare kunskap inom området kost och näring och bra verktyg som jag kan använda i mitt arbete med mina kunder – helt enkelt en större trygghet i min yrkesroll. Om man vill arbeta med att hjälpa människor med en bättre kosthållning så är det här en perfekt start. Jag är toppennöjd och har redan rekommenderat många andra att gå utbildningen.
Jennifer Wiktander

Lärare som kommer att hålla kurser på utbildningen är:
Eva Sandberg: Kostrådgivning 2 dagar
Malin Boström: Coaching 1 dag
Ellinor Ladenberg: Övriga kurser 9 dagar

Det vore verkligen kul om du var intresserad att gå utbildningen. Det brukar bli mycket trevliga grupper med hälsointresserade och näringsintresserade elever från hela Sverige.

Varmt välkommen!

Ellinor