Om Ellinor

Välkommen till min sida.


foto: Lena Holmgren

Vad roligt att du har hittat hit!
Jag heter Ellinor Ladenberg och jobbar som föreläsare, författare och konsult inom hälsa och livsstilsförändring för dig som är ledare, anställd eller privatperson. Jag är utbildad inom neuroledarskap, klinisk nutrition och funktionsmedicin med ett holistiskt perspektiv på hälsa i både Sverige och USA.

För mig är hälsa balans. Balans mellan både återhämtning och jobb, tankar och känslor samt rörelse, kost, glädje och njutning.
Vad är hälsa för dig?

Min egen bakgrund
Jag har suttit i ledande befattningar i olika företag och branscher under 15 år. Detta gör jag har stora vana vid att hjälpa människor optimera sin hälsa och sin energi inom alla nivåer, hos såväl ledningsgrupper och anställda. Idag handlar framgång inom näringslivet och ledarskap till stor del om att maximera sin hälsa och att hitta sin fulla potential. Mina företagsuppdrag kan vara på IT-bolag men också på verkstadsföretag, jag har modeller och ett bemötande som passar alla olika typer av målgrupper.

Jag har upplevt hur det är att arbeta med mycket hög stressnivå under många år och detta har gjort att mitt intresse för stress, hjärnan och återhämtning är väldigt genuint rotad.

Efter att ha coachat och utbildat hundratals personer till att lyfta sig själva och hitta sin motivation så är detta min största drivkraft. Jag vet att det går att hitta en gömd potential hos alla och att hälsan kan förbättras med små justeringar.

Jag lägger stor vikt vid utbildning och att hålla mig uppdaterad med den senaste forskningen inom mitt område. Förutom att jag är utbildad inom näringsmedicin med specialitet inom stress och neuroledarskap så har jag även studerat beteendevetenskap, psykologi, ledarskap, kommunikation m m och utbildad marknadsekonom med internationell inriktning.
Minst två månader per år lägger jag på vidareutbildning inom hälsoområdet. Ofta åker jag till USA men använder mig numera till stor del av online-utbildningar.

Jag bor i Linköping med min man och mina två barn som numera är tonåringar. Mina största intressen är människor, familjen, trädgård och odling, kultur, träning, vandring och yoga.

För dig som vill anlita mig för företagstjänster:
Jag arbetar både med långsiktiga- och kortsiktiga program inom företagsoptimering och för att få ditt företags viktigaste resurs – personalen – att blomstra av hälsa. Du kan boka in mig som föreläsare, inspiratör, utbildare inom stressmanagement, livsstilsförändring, beteendeförändring, kost, träning m m. Läs mer här. 

För dig som vill anlita mig för privata tjänster:
I privata konsultationer arbetar jag med näringsterapi via skype utifrån hela Sverige. Jag kan hjälpa dig att komma tillrätta med obalanser och näringsbrister och kan även jobba med hormonella störningar. Kroppen och psyket är väldigt nära sammankopplat och jag arbetar alltid holistiskt. Läs mer här.

Kontakt och information

ellinor@ladenberg.se
BG:823-5111
Org. nr:559012-2874
Ladenberg Nutrition AB finns i Linköping

Jag är medlem i Näringsmedicinska Terapeutförbundet och försäkrad därigenom.

Jag är medlem i Sveriges Talarförbund. Läs mer här.

 

Beskriv dig själv med fem ord
Nyfiken, passionerad, generös, kunskapstörstande, livsnjutare

Min bakgrund
Närings- och hälsoexpert med stress och återhämtning som specialitet, föreläsare, författare,

Utbildning
*Näringsterapeut, Näringsmedicinska skolan
*Neuroledarskap, Institute for Neuroleadership i New York
*Institute for Functional Medicine i USA, löpande kurser under 5 års tid
*Athletic Nutrition Performance, Pauluns
*Interationellt certifierad glutenterapeut, Dr Tom O’Bryan
*DNA och genteknik och certifierad inom gentester, Nordic Laboratories
*Coachande ledarskap
*Marknadsekonom med internationell inriktning, Stockholms Universitet IIU
*Högskolekurser inom kommuniktation, psykologi, beteendevetenskap, ledarskap
*Skrivarutbildning
*Yoga yin- och ashthangayoga under många år
*Mindfulness och meditationsträning under många år
*Flytande i franska då jag jobbat där i flera år med internationella förhandlingar

 

Samarbeten

Holistic
Jag arbetar som terapeutkonsult till Holistic. Holistic erbjuder kunskap och produkter inom hälsa och livsstil som hjälper människor att må bättre och att fortsätta utvecklas. Holistic skapar en friskare och mer kärleksfull värld genom att hjälpa människor att ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och i balans till kropp och själ.

Till Holistic 

 

Bergkvists Massage & Friskvårdsutbildningar
Jag är huvudlärare i kost- och näring på Berqvist skola i Linköping. Som kursansvarig håller jag i utbildningen till kost- och näringsrådgivare på Bergqvist som pågår under 12 dagar. Jag ansvarar också för kost- och näringsutbildningen för den välrenommerade PT-utbildningen som är är EFHA krediterad. Länk till Bergkvists.

 

 

Hudvis i Linköping
Jag samarbetar med Hudvis i Linköping där jag regelbundet håller föreläsningar och workshops.
Hudvis är en oas för ditt välmående med inriktningar på hudvård, massage och yoga. http://www.hudvis.se/

 

 

 

 

Ellinor Ladenberg

Ellinor är utbildad inom Näringsmedicin och Neuroledarskap med inriktning på funktions-medicin och hjärnan. Hon arbetar med företag som föreläsare och som utbildare inom hälsa för professionella.

Uppdragsgivare

Nyhetsbrev

Ladenberg Nutrition på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Ladenberg Nutrition på Instagram