De upplevelser jag har haft den senaste veckan går inte att formulera i ord. De måste upplevas. Tillsammans med 2 goda vänner har jag vandrat första 10 milen på El Camino leden. Från St Jean Pied de Port i Södra Frankrike till Puenta la Reina i norra Spanien. Vi gick totalt 3 500 höjdmeter.

En ryggsäck som vägde 10 kg. En kropp som skriker efter mer natur. Ett sinne som behövde lugn och ro. En kropp som behöver fysisk rörelse och aktivitet. Allt detta och mer därtill fick jag. Möten med människor från världens alla hörn. En innerlig vecka tillsammans med mina härliga vänner, mycket skratt. Andningen. Vi gick ca 8 timmar varje dag och fick se så mycket på vägen.

P g a upphovsrätt kommer jag inte att publicera mina vackraste bilder här. Dessa behåller jag för mig själv. Vill ändå visa ett axplock av vad som hände denna vecka.

Jag är nockad fullständigt. Och ser världen i ett annat ljus.

Kram.
Ellinor

p1000167

p1000194

p1000099

p1000113

p1000135