Min nya föreläsning som har premiär på flera företag i september har nu tagit form.
Den handlar om hur du optimerar din prestation med hälsan i fokus och hur du kan tänka kring prestation, återhämtning och stress, och hjärnans optimering.

Några referenser finner du här:

“Ellinors föreläsning Hållbar Högprestation är inspirerande och intressant och den fick oss, ett stort gäng Saab ingenjörer som jobbar inom systemutveckling, att vakna till, reflektera och skratta, samt så gav Ellinor oss en rad konkreta tips och råd att tillämpa för att kunna prestera under lång tid, både privat och på arbetet.”
Tobias Jansson
Sektionschef, Saab AB

“För en hållbar utveckling av både lönsamhet och affär så krävs det omsorg om både miljö och medarbetare. Ellinor Ladenbergs föreläsning gav mig och min ledningsgrupp oerhört värdefull inspiration, insikt och kunskap om vikten av kost, motion och återhämtning. I en stressad vardag med högt uppsatta mål och ambitioner är det viktigt att det inte är för svårt att göra rätt. Det är precis det som den här föreläsningen bidrar till eftersom den ger konkreta tips och verktyg för att göra små justeringar som kan bidra till stora förändringar. Föreläsningen lämnade oss med en känsla av engagemang och beslutsamhet att vilja göra långsiktiga förändringar för en fortsatt hållbar högprestation!”
Åsa Ekberg
Head of Contact Center, Danske Bank

”Vi är väldigt nöjda med Ellinors deltagande på vår kick-off. De flesta av oss lever med höga krav på kvalitet i arbete och tuffa deadlines kombinerat med ett aktivt privatliv. Ellinor gav oss inspiration och konkreta tips för att hålla balans och hitta energi i vardagen. Hon sprider en positiv energi samt har en förmåga att skapa engagemang genom att göra saker enkla och tillgängliga.”
Robert Polstam, Kontorschef, Meritmind AB

“Vi är otroligt nöjda med Ellinors upplägg av hållbar högprestation. På ett konkret och mycket inspirerande sätt uppmuntrade hon oss att hitta balans i vardagen som gör att vi har energi på jobbet men även energi kvar när vi kommer hem efter en arbetsdag. Med små förändringar kan man komma långt, det är något alla kan göra”. Charlotte Odervall, Gruppchef Privatskador, Länsförsäkringar Östgöta

Vad handlar föreläsningen om?
Föreläsningen handlar om hur du optimerar din prestation med hälsan i fokus och hur du kan tänka kring prestation, återhämtning och stress, och hjärnans optimering.

Föreläsningen tar upp bakgrund kring stressens biverkningar och vår kropp.
Känna igen tidiga signaler på stress.
Hur kan man komma tillrätta med stress på både individ- och företagsbasis?
Hur optimerar man hjärnan? Konkreta tips och råd.
Hur får man in träningen i en fullspäckad vardag?
Hur kan man arbeta med sin återhämtning i en fullspäckad vardag?

Är du intresserad av att veta mer om vad jag kan göra på din arbetsplats eller av denna föreläsning kontakta mig via mejl ellinor@ladenberg.se alt telefon 0705-38 44 88 så kan vi ett förutsättningslöst möte.

Följ mig gärna på Facebook där jag regelbundet skriver om hälsa och inspiration till friskare livsstil. Du kan också prenumerera på blogginlägg eller ta del av Ladenberg Nutritions nyhetsbrev genom att fylla i din mejladress längst ner på sidan.

I kraft och hälsa,

Ellinor