Vilken resa detta har varit! Jag har just skrivit min första bok ”Friskare Liv med rätt mat”.

Boken är utgiven av mitt eget företag Ladenberg Nutrition AB. Att skriva en egen bok på detta sätt har varit bland det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. En kreativ process med skrivande, en produkt som växer fram från helt tomma ark och som jag har fått forma tillsammans med den fantastiska fotografen och designern Lena Holmgren.

Boken säljs nu min webbshop, du hittar den här. Den finns också att köpa på fler platser:

Hudvis i Linköping
Bergqvists i Linköping
Big Heart hälsokost i Norrköping
The Venue i Stockholm
Måbra kliniken i Trelleborg
Energikliniken i Malmö
Ystads Hudklinik

Dessutom har jag fått beställning från företag som vill ge bort den till sina anställda i julklapp. Mina elever på kost- och näringsutbildningen på Bergqvists har den dessutom som en av böckerna i sin kurslitteratur.

Ur innehållet:

90 glutenfria och mjölkfria recept för frukost, smoothies, luncher, mellanmål, luncher, glutenfritt bröd och müsli, efterrätter, groddning, fermentering, kombucha…

Hur börjar man ändra sin kost?
Handlingslistor
Veckomatsedel
Hur du enklast blir av med sötsuget, steg för steg
Hur du optimerar bakteriefloran
Bästa smoothisarna
Bästa köksredskapen
Köksdetox – steg för steg

Passar dig som är:
Nybörjare i köket
Vill få inspiration till friskare livsstil
Vill få ta del av grymma recept
Vill få en nystart och inspiration
Vill lära dig mer om fermentering, kombucha
Elever på närings- kost utbildning
Kosttillskotts- och hälsoföretag
Gymkedjor
PTs som vill inspirera sina kunder

Passar att köpa in till din klinik, salong, ditt företag om du vill sälja till kunder.

Passar till dig själv, din man, dina barn som ska flytta hemifrån, din mamma, pappa, som present till en vän.

Jag kommer också att ta med böcker när jag är ute på mina föreläsningsföredrag.

Boken är personligt skriven, alla recept är provlagade och framtagna av mig.
Kommer finnas som e-bok i mitten av december och som tryckt bok i min webshop från mitten av december.
Priset är 280 kr ink moms. I webshopen tillkommer frakt.

foto: Lena Holmgren

Jag är stolt som en tupp.
Jag är så glad att jag har varit delaktig i processen från början till slut.
Jag är så nöjd med boken.

Några röster som har kommit in vad gäller recensioner är:

Hej Ellinor,
jag är full av beundran över din fantastiskt vackra bok. Jag själv är en riktig boknörd som fullkomligt älskar böcker, har gjort det hela mitt liv och din bok kan jag lägga närmast mitt hjärta.
Du ger på ett så enkelt och överskådligt sätt så många verktyg för ett friskare liv. Jag skulle vilja skicka med den här boken i händerna på mina klienter när de går från mig helt enkelt, jag kommer verkligen att rekommendera den.
Den behövs Jag kan förstå att det ligger oerhört mycket tid och jobb bakom ditt bokprojekt (kan likna det vid en graviditet när den växer fram och slutligen mynnar det ut i en baby (bok), fick den känslan när du delade med dig av öppningen av paketet).
Jag önskar dig verkligen framgång och lycka med din bok från hela mitt hjärta ser fram emot att läsa din näst bok
Varma hälsningar och en stor kram
från mig

Vilken bok! Vilka bilder! Vilken inspiration! Detta är världsklass!

Hej Wonderwoman!
Handen på hjärtat. Superfin och välkomponerad bok med inslag av krispighet och fräschör! Inbjuder till att vilja göra hälsosamma val i vardagen. Grymt jobbat!

Nu är boken full med post-it sticks, bara måste prova många av recepten! Underbart!

Jag är kär i boken

Jag gillar boken! Hade kokade kidneyböner i kylen så jag gjorde chili sin carne igår. Blev toppen! Idag har jag gjort Ellies regnbågssallad – rödbeta, persilja och rödkål (p g a skralt kylskåpsinnehåll). Tycker du har fått med massor av bra saker och jag ser fram emot att testa fler recept. Känner mig otroligt inspirerad. Otroligt bra jobbat och som jag förstår är det många som vill ha boken. Du förtjänar all lycka och framgång!

Äntligen kom din bok och den motsvarade inte bara förväntningarna – den överträffade dem. Tack!

Vill du förhandsbeställa kan du mejla mig på ellinor@ladenberg.se eller hålla utkik i min webshop.

Det blir bokrelease i januari och även specialföreläsning dit allmänheten kommer att bjudas in, lägg datumet på minnet – det blir den 12 januari. Mer information kommer.

Hälsa och kraft till dig.

Kram
Ellinor

unnamed-7