Nu äntligen är det dags att börja rulla ut en ny föreläsningsserie som handlar om hur vi kan arbeta hjärnsmart. Hur kan du arbeta mer med hjärnan istället för emot den?

Hur ökar du ditt fokus i en tid då vi lever med de högsta distraktionerna i världshistorien?

Hur ska du kunna nå flow, en avundsvärd cocktail av signalsubstanserna dopamin och serotonin? Ett tillstånd där din förmåga att prestera och producera ökar med 500%?

Är du intresserad? Läs mer nedan och kontakta mig direkt på ellinor@ladenberg.se, eller på 0705-38 44 88, så tar vi en dialog om hur jag bäst kan hjälpa ditt företag.


Syftet med föreläsningen

Du lär dig att förstå hur du ska öka ditt fokus och hur du därigenom lättare kan försätta dig i flow. Genom mer fokus & flow får du mycket mer gjort samtidigt som du minskar din stress. Du lär dig arbeta med hjärnan istället för emot den.

Innehåll
Föreläsningen är inspirerande och utan pekpinnar. Konkreta tips varvas med teori och praktiska exempel inom återhämtning, träning och kost och med inriktning på ledarskapet.

–  Föreläsningen handlar om hur hjärnan fungerar och hur det mänskliga sinnet fungerar.
– Hur kan du öka ditt fokus och varför är det så svårt till en början?
– Vad uppnår du genom ökad fokusträning och hur börjar man?
– Vad är egentligen flow och varför blir du så produktiv?
– Går det att öva sig till att hamna i flow?
– Hur går man från låg energi till att få höj energi?

Krav på deltagarna:
Intresse och öppenhet inför att vilja öka sitt fokus och flow och höja sin energi.

För vem
För alla företag och ledare som önskar förebygga stressproblematik, öka kunskapsnivån om hjärnan och stress, hur hjärnan fungerar och aktivt använda detta gentemot sina anställda och sig själv för högre energi-, produktivitets- och kreativitetsnivå.

Stil på kursen
Inspirerande, faktarik, insiktshöjande, konkret och utan pekpinnar. Konkreta tips varvas med teori och praktiska exempel inom återhämtning, träning och kost. Stor vikt läggs också på egna reflektionsövningar i grupp och enskilt.

Längd
1-3 timmar

Pris
Offert

Jag ser fram emot att höra av dig och hjälpa ditt företag att nå ökad energi, fokus och flow.

Läs mer om alla föreläsningar här

 

I kraft och hälsa,

Ellinor