Nu äntligen är min nya bok FlowPower – mer fokus och mindre stress lanserad.
Jag hade en dröm. Att sätta ihop mina bästa lifehacks i en bok. Detta projekt påbörjades för 2 år sedan. Men det fanns stunder då jag ville bränna texten på bål och då jag gav upp. Efter att ha peppat mig själv igen knöt jag näven i fickan dagen därpå.

Jag är uttömd av varendaste bästa studie, story från verkligheten, konkreta tips. Som ett resultat av det är det många människor jag har haft hjälp av i detta projekt. Dessutom är klienter, kursdeltagare i ”hållbar prestation” med och berättar om sin resa. Vill du bli inspirerad av hur andra har gjort för att minska stress, börja träna, hitta ett bättre fokus? Då ska du läsa FlowPower, där finns flera stories och inspiration för att hitta en hållbar livsstil.

FlowPower – därför ska du läsa den

Om du vill öka ditt fokus och få mer flow och mindre stress ska du läsa min nya bok FlowPower – mer fokus och mindre stress. Alltså är det en resa och ett självledarskap du får vara med och skapa. Efter att du gjort övningar och reflekterat över uppgifterna i boken får du hjälp att hitta ditt autentiska jag.

Innan boken levereras är jag jättenervös. Efter att jag fick hålla boken i handen är jag oerhört glad. Sedan visar jag lite ur innehållet. Vill du se hur det såg ut när boken levererades? Du ska du kika på filmen nedanför.

Det är en sådan Wow-faktor i filmen nedanför, skrattet klingar. Däremot bränner mina tårar också då hela projektet har varit stort och utmanande. Men jag tror du ser mina känslor i filmen. Innan DHL-lastbilen har lastat av boken tror jag att mitt hjärta ska ta glädjeskutt, jag är så exalterad. Min bok ”FlowPower – en överlevnadsbok för den moderna människan” levereras och jag möter den för första gången.

Recensioner som kommit in:

Efter att ha läst mer om boken kanske du är intresserad av att se vad andra har tyckt? Här nedanför hittar du ett axplock av recensioner.

FlowPower” är en överlevnadsbok till vår maxade samtid! Med personliga exempel från sitt eget och andras liv, ger författaren heltäckande men ändå praktiska instruktioner för att ta hand om både din fysiska och mentala hälsa. Läs denna bok tidigt i livet! Då kan du undvika misstag och redan från början bli din egen bästa vän och livscoach. Ett så kallat ”life hack”! 

Johanna Palmér
Styrelseproffs och fristående debattör

FlowPower är en guidande, inspirerande och jordnära bok där författaren ger tips på handlingsplaner, fakta och tips på hur du arbetar med din personliga hållbarhet. Allt känns genuint och möjligt att tillämpa. Läs boken för att få mer Fokus och Flow i ditt liv!”

Henrik Valeskog
HR chef

FlowPower ger dig ökad kunskap och hjälp till förändring, oavsett vem du är och var i livet du befinner dig. Fakta och forskning varvas med konkreta tips och exempel från verkliga livet. En viktig bok att återkomma till många gånger både för dig själv och när du vägleder andra!”

Caroline Rehnberg
HR chef

”Accelerera din egen eller andras utveckling med FlowPower! I boken levereras mängder med kunskap och personliga exempel på ett strukturerat sätt som är lätt att göra något konkret av. Läs boken för mindre brus och ökat fokus som garanterat ger dig en nystart till din nya potential.”

Marcus Falk Olander
Elittränare och Entreprenör

Mer information om FlowPower

Vill du läsa mer om boken gå in här. 
Efter att du läst mer kanske du vill köpa boken, gå in här.
Däremot kanske du vill ha ännu mer kunskap, då kan du boka mig som föreläsare läs mer här.

FlowPower böcker

Boken FlowPower – Mer fokus och mindre stress

 

Efter all denna ansträngning känns det just nu fantastiskt. Sedan hoppas jag så klart på att boken kommer att hjälpa dig att få ett mer hållbart liv.

I kraft och hälsa,

Ellinor Ladenberg

Ellinor Ladenberg

 

 

Ellinor Ladenberg är utbildad inom Näringsmedicin och Neuroledarskap med inriktning på funktionsmedicin, beteendevetenskap och hjärnan. Hon arbetar med företag som föreläsare och skriver regelbundet artiklar om hjärnan, stress och hållbarhet hos människan.