Referenser

Fokus & Flow – minska stressen och höj energin

”Tack för ett superbra samarbete! Vi har fått med oss massor av värdefull input och tycker du har gjort ett fantastiskt bra jobb med gruppen du haft med dig. Ni lyckades komma både långt och djupt i ert arbete, strålande!”

Henrik Valeskog

HR Manager, NIRA Dynamics

Fokus & Flow – minska stressen och höj energin

”Ellinors föreläsning är fantastiskt inspirerande, den ger både energi och kunskap! Jag rekommenderar den varmt!”

Caroline Rehnberg

HR Manager, CommScope

Fokus & Flow – minska stressen och höj energin

”Ellinor bidrar med gedigen kompetens och fantastisk energi som får alla i rummet att bli engagerade! Föreläsningen ”Fokus & Flow” gav oss många smarta och bra tips som på ett enkelt sätt kan göra stor skillnad i vardagen. Tack Ellinor för den kloka insikten att jobba smartare – inte hårdare”!

Sara Lidström

People Expert, Idax

Fokus och Flow – minska stressen och höj energin

”Ellinors föreläsning om Fokus och Flow är mycket inspirerande och intressant. Den fick oss, ett stort gäng Saab ingenjörer, att vakna till, reflektera och skratta! Ellinor gav oss också en rad konkreta tips och råd att tillämpa för att kunna prestera under lång tid, både privat och på arbetet.”

Tobias Jansson

Sektionschef, Saab AB

Hållbar högprestation

”För en hållbar utveckling av både lönsamhet och affär så krävs det omsorg om både miljö och medarbetare. Ellinor Ladenbergs föreläsning gav mig och min ledningsgrupp oerhört värdefull inspiration, insikt och kunskap om vikten av kost, motion och återhämtning. I en stressad vardag med högt uppsatta mål och ambitioner är det viktigt att det inte är för svårt att göra rätt. Det är precis det som den här föreläsningen bidrar till eftersom den ger konkreta tips och verktyg för att göra små justeringar som kan bidra till stora förändringar. Föreläsningen lämnade oss med en känsla av engagemang och beslutsamhet att vilja göra långsiktiga förändringar för en fortsatt hållbar högprestation!”

Åsa Ekberg

Head of Contact Center, Danske Bank

Hållbar högprestation

”ARRIS har engagerat Ellinor i flera omgångar till flera olika tillfällen. Hennes föreläsningar är otroligt inspirerande och hon har förmågan att lägga sig på rätt nivå i förhållande till sin publik för att nå ut med sitt viktiga budskap. Att Ellinor brinner för sin sak är det ingen som tvivlar på! Stresskurserna har fått mycket bra genomslag både informativt och för att medarbetarna ska ta eget ansvar för sin stress och hälsa. Vi arbetar vidare med Ellinors mantra ”Hållbar högprestation” eftersom detta inte är en engångsföreteelse utan ett nytt och nödvändigt sätt hur vi långsiktigt arbetar i organisationen”

Carina Berglund

HR Manager, ARRIS Sweden AB

Må bra hela livet

”Ellinor är en entusiasmerande och kunnig föreläsare! Hon inspirerar genom handfasta tips till små steg i förändringar kring ett friskare liv.”

Rebecca Källskog

HR-Direktör, Post- och Telestyrelsen

Hållbar högprestation

”Vi är väldigt nöjda med Ellinors deltagande på vår kick-off. De flesta av oss lever med höga krav på kvalitet i arbete och tuffa deadlines kombinerat med ett aktivt privatliv. Ellinor gav oss inspiration och konkreta tips för att hålla balans och hitta energi i vardagen. Hon sprider en positiv energi samt har en förmåga att skapa engagemang genom att göra saker enkla och tillgängliga.”

Robert Polstam

Kontorschef, Meritmind AB

5 månaders företagsprogram gruppcoaching Livsstilsförändring

”Hållbarhet är ett begrepp som inte bara är centralt i vår verksamhet utan också bland våra anställda. När jag fick höra om förslaget kring att starta en livsstilsgrupp så tyckte jag att det lät mycket intressant. Jag ville prova och se om det kunde vara något för oss. Nu när vi har sett utfallet är jag faktiskt förvånad över resultatet, det överträffade mina förväntningar.

När slutenkäterna samlades in visade det sig att 40 % av deltagarna har fått en bättre sömn! Jag visste inte att sömnproblematiken var så pass stor. 90% av deltagarna har dessutom ökat intaget av frukt och grönt på en dag och över 40 % tar nu en lugn stund för sig själva varje dag.

Vi är mycket nöjda med den här satsningen och samarbetet med Ellinor Ladenberg som överträffade förväntningarna!”

Henrik Åkerström

VD, Norrköpings Hamn AB

Hållbar högprestation

”Vi är otroligt nöjda med Ellinors upplägg av hållbar högprestation. På ett konkret och mycket inspirerande sätt uppmuntrade hon oss att hitta balans i vardagen som gör att vi har energi på jobbet men även energi kvar när vi kommer hem efter en arbetsdag. Med små förändringar kan man komma långt, det är något alla kan göra.”

Charlotte Odervall

Gruppchef, Länsförsäkringar Östgöta

Mitt bästa jag

”En mycket inspirerande föreläsning som gör att jag verkligen får lust att ta det där första steget till en positiv förändring i mitt liv! Ellinor är väldigt bra på att tydliggöra den röda tråden mellan kost, hälsa, balans och välbefinnande i livet– tack!”

Katarina Linder

CFO , group Academic Work

Mat som medicin

”Vi vill tacka dig för en fantastiskt bra föreläsning! En väldigt bra egenskap som jag måste framföra är att du utstrålar välmående och glädje när man ser dig vilket är väldigt inspirerande och ökar intresset. Vi är jättenöjda och vi har fått mycket bra feedback från våra kollegor. Man ser nu på tallrikarna att fler tänker på det och det är snackas mer om det.”

Tomas Talani

Bygglovsingenjör, Linköpings kommun

Investera i din hälsa

”Så kul att du hade möjlighet att komma! Du har verkligen en härlig karisma som gör att allt du säger känns helt rätt och man vill gärna höra mer. I helgen försökte jag bara äta mat utan innehållsförteckning!”

Malin Fränngård

Kundansvarig Företag, Danske Bank

Friskare livsstil

”Tack Ellinor för en mycket inspirerande och givande föreläsning i Hälsans tecken. Vi fick många konkreta tips för vardagen på hur man kan få en friskare livsstil som var mycket uppskattat av både personal och kunder.”

Pär Drott

Kontorschef, Nordea Linköping

Företagskoncept 4 föreläsningar under 6 månader

”Vi på Norrköpings Hamn och Stuveri AB ville göra en inspirerande hälsosatsning utan pekpinnar. Med Ellinor träffade vi helt rätt! Vi har haft flera träffar med olika teman och salen har varit full till sista plats varje gång.

Ellinor är fantastiskt kunnig och förmedlar sitt hälsobudskap på ett inspirerande, lätt och glädjefullt sätt. Hon lyssnar in och har hela tiden en engagerad dialog med gruppen. Ellinor pratar om att ”små förändringar kan ge stora resultat”, vilket blir mål som känns möjliga att nå. Flera hos oss har blivit peppade till en hälsoförändring.ed små förändringar kan man komma långt, det är något alla kan göra.”

Jenny Ericson

HR-chef , Norrköpings Hamn och Stuveri AB

Företagskoncept med flera föreläsningar

”Ellinor Ladenberg från Ladenberg Nutrition hos oss på Verisure Sverige under flera månader, där varje månad bestod av ett tema med en röd tråd genom hela programmet.

Hon väckte intresset eller ökade det hos många av medarbetarna genom inspirerande föreläsningar och många ”aha”. Ellinor fick många att inse att det är dom små, små stegen som gör att förändringen består. Att det är inte ett träningspass i veckan som gäller, utan det är vardagsmotionen, att stå upp vid skrivbordet, helheten med sömn, vatten och mat.

Vi har numera många, många fler som står upp vid skrivbordet under sin arbetsdag. Nästan alla har en vattenflaska. Många fler äter mellis. Många fler är ute och går på lunchen. Många bäckar små leder till stora positiva förändringar. Att föreläsningarna var utan pekpinnar och att Ellinor ”nådde fram” till publiken gjorde väldigt mycket och bidrar stort till den bestående förändringen. Tack Ellinor!”

Nina Hasselblad

HR-Specialist, Verisure Sverige AB

Supermat

”En mycket givande och inspirerande föreläsning om matens betydelse för hur vi mår! Vi fick många bra och användbara tips på hur vi kan må bättre, få mer energi och få ett ökat immunförsvar med hjälp av enkla medel. Ellinor är mycket duktig föreläsare och har mycket kunskap i ämnet.”

Malin Hedström

HR-chef , Länsförsäkringar Östgöta

Samarbetskoncept med Hudvis – workshops, föreläsningar, konsultationer hälsa

”Det är tydligt att Ellinor brinner för det hon förmedlar i sina föreläsningar. Med passion, känsla och lättsamhet lyckas hon ständigt att beröra rakt in i hjärtat. Jag känner mig alltid energifylld och motiverad efter ett möte med Ellinor och lusten att göra hälsosamma val faller sig naturligt. Tack Ellinor för att du berikar mitt liv!”

Helene Nyqvist Widén

VD , Hudvis AB

Utbildningsansvarig, terapeutkonsult näringsmedicin

”Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med Ellinor sedan 2014 (nu är det 2018). Ellinor är en mycket inspirerande och omtyckt ledare och teamplayer hos oss och bland våra kunder. Hon har föreläst en hel del för terapeuter i Sverige som arbetar med Alpha Plus hälsokoncept och produkter. Hon har även skrivit egna utbildningar, arbetat med koordination och planering av närings- och funktionsmedicinska utbildningar för Alpha Plus.  Alla våra kunder uppskattar hennes inspirerande sätt och personlighet oh hon är en dessutom en utmärkt professionell föreläsare. Det är ett stort nöje att arbeta tillsammans med Ellinor för att göra svenskarna friskare och gladare!”

Peter Wilhelmsson

VD, Alpha Plus AB

Kundevent Friskare Livsstil och föreläsning för professionella inom hälsa

”Ellinor Ladenberg från Ladenberg Nutrition AB var och höll två kurser för vår anläggning Take Care, i Laholm,  vi bedriver verksamhet inom träning, naprapati och rehab, med ca 400 träningsmedlemmar och ca 7000 patienter som passerat förbi.

Ellinor höll en föreläsning för våra kunder om inspiration för en friskare livsstil och bättre hälsa, det var mycket uppskattat! Hon följde en röd tråd, det var roligt och underhållande samt väldigt inspirerande att lyssna till. Hon fick igång publiken med många frågor och funderingar.

Dag nummer 2 höll Ellinor en halvdags-utbildning för professionella kroppsterapeuter om mage/tarm som var mycket konstruktiv, faktabaserad och vetenskapligt utformad. Samtliga deltagare tyckte kursen var givande och jag kan varmt rekommendera den till andra terapeuter.

Ellinor har en förmåga att undervisa och föreläsa både för allmänhet och för professionella inom hälsa som jag tycker är fantastiskt bra. Hon lyckas förmedla och anpassa sitt budskap på ett bra sätt till den målgrupp som lyssnar.

Tack Ellinor!”

Stefan Larsson

Leg naprapat, Elittränare och delägare , Take Care Laholm

Friskare livsstil

”Stort tack för en otroligt intressant och inspirerande föreläsning igår! Vad duktig du är på att skapa engagemang, intresse och nyfikenhet kring kost och hälsa. Jag tror aldrig vi har haft en sådan vaken och engagerad publik tidigare när vi har bjudit in externa föreläsare så ett mycket gott betyg till dig! Idag går alla omrking med vattenflaskor och har höjt sina skrivbord till ståhöjd.

Jag har även hört många som verkligen har tagit till sig det du sa med att ”det behöver inte vara så stora förändringar för att det ska ge effekt”. Det tror jag många har tagit fasta på, att det oftast är de små förändringarna i sin livsstil eller vad man äter som faktiskt får effekt på sikt.”

Åsa Ekberg

Chef Kundservice Privat och Företag, Danske Bank

Må bra hela livet

”Vi har fått jättemycket positiv återkoppling efter dagens föreläsning som vi tänkte vidareförmedla till dig. Kommentarerna har varit att du var så kunnig, tiden gick så snabbt osv. Tack!”

Therese Persson

Ekonomiservice, Samhall Sverige

Supermat

”Ja – det går att påverka sin hälsa i stor utsträckning genom kosten, Nej – det behöver inte alls vara tråkigt eller begränsande. På ett inspirerande och informativt sätt guidar kunniga Ellinor Ladenberg sin publik i vad som är supermat och vilka effekter supermaten har på vår hälsa och vårt välbefinnande.
Det är befriat från pekpinnar, engagerande och faktiskt riktigt underhållande. En superföreläsning om supermat som jag varmt rekommenderar.”

Sophia Nygren

Gruppchef , Länsförsäkringar Östgöta

Friskare livsstil

”Att Ellinor brinner för det hon föreläser om råder ingen tvekan. Hennes föreläsning i kost och hälsa var otroligt inspirerande och bra. Det var så mycket igenkännade och hon kom med så mycket tips om hur vardagen kan bli enklare, trevligare och att man själv faktiskt bestämmer hur man ska må genom att äta rätt och röra på sig bl.a. Stort tack för att du delade med dig av all din kunskap!”

Linda Hallberg

Infor

Må bra hela livet

”Tusen tack Ellinor! Det var mycket uppskattat av oss alla på Almi. Absolut att vi kommer att ses igen. Vi önskar att du kommer tillbaka till oss igen och föreläser om annat ämne.”

Sofia Ohlsson

Almi Företagspartner Östergötland AB

Supermat – Härlig föreläsare

”Ellinor är en mycket inspirerande föreläsare! Hon är positiv, tydlig och kunnig i sitt område. Supermat är viktigt. Alla behöver få kunskap om vad som är viktigt inom hälsoområdet. Kunskap för att fatta rätt beslut i vad jag bör och ska stoppa i mig för ett ökat välmående.”

Wivi-Ann Heurlin-Krantz

Ambassadör, 1,6miljonerklubben

Inspiration till en friskare livsstil

”Vi är väldigt nöjda med Ellinor! Hennes uppskattade föreläsning gav oss många samtalsämnen till den avslutande middagen under kvällen. Målgruppen bestod av kvinnor som vi ville locka med något mer spännande än ost- och vinprovning.”

Fredrica Carlqvist

BEST WESTERN Vimmerby Stadshotell

Friskare livstil

”Bra och inspirerande föreläsning som gav många användbara tips för vardagen! Trevlig och engagerad föreläsare!”

Åsa Ekman

Almi Företagspartner

Kurser på Bergqvist i Linköping

”Ellinor är huvudansvarig för Bergqvists utbildning till Kost- och näringsrådgivare. Hon har merparten av undervisningen och vi vet via utvärderingar från våra studerande att hon är mycket uppskattad som lärare!

Några kommentarer från våra studerande:
– Otroligt imponerad över vilka kunskaper Ellinor har.
– Ellinor är en mycket kunnig, varm och professionell lärare.
– Hon är superbra och mycket kunnig.
– Pedagogisk. Bra på att förklara. Härlig energi och motiverande.

Ellinor undervisar även på våra yrkeshögskoleutbildningar och på vår utbildning till Personlig tränare.
Vi har haft ett mycket gott samarbete, sedan hösten 2014, med Ellinor som är hängiven, professionell och brinner för det hon gör.”

Marie Bergqvist

Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

Mat som medicin 3 dagars kurs

”Ellinor är ordning och reda, inga förvirringar. Tar sig tid att svara ordentligt på folks frågor. Man känner sig aldrig dum.”

”Behagligt sätt att framföra informationen, inställningen, kroppsspråk, röst. Bra balans mellan att hålla sig till kursmaterialet och i samband med frågor. Kul att ha haft en föreläsare som själv gått på skolan!”

”Pedagogisk, engagerande, positiv och självklar!”

” Inspirerande, kunnig, varm, trevlig och med glimten i ögat samtidigt som hon höll tider, höll kursen på en mycket hög nivå! Imponerande och man blir glad över att ha en lärare som själv har erfarenhet av vår situation och som också varit elev på skolan!”

” En av de bästa lärarna jag haft!”

 

Elever

Näringsmedicinska Skolan, Stockholm

Kost- och Näringsrådgivarutbildning 10 dagar

”Ellinor var en helt otroligt duktig lärare, så mycket kunskap och så inspirerande under alla 8 dagar! Jag skulle vilja ha ytterligare fördjupning på denna kurs och kan varmt rekommendera denna utbildning till fler!”

”Det märks att Ellinor brinner för det hon gör, när hon står och pratar framför oss elever så försvinner tid och rum, jag skulle kunna lyssna på henne i flera veckor i sträck. Hon är inte bara en fantastisk lärare, hon är en en grym lärare.”

”Otroligt nöjd med utbildning till Kost- och Näringsrådgivare. Ellinor som kursansvarig var mycket professionell och kunnig. Rekommenderar verkligen denna utbildning.”

”Bra lärare, härlig energi, mycket inspiration! Grymt utbildning!”

Elever

Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

Din kost- hälsa och kvinnliga hormonbalans

”Ett stort tack till dig för föreläsningen i torsdags! Det var så lärorikt, inspirerande och en riktig AHA-upplevelse!! Jag är verkligen jätteglad att jag fick gå med på detta och kommer att återkomma till dig.”

Eva Storckenfeldt

Din kost- hälsa och kvinnliga hormonbalans

”Ellinor är verkligen en inspirationskälla för mej! Jag är väldigt intresserad av hur man kan äta sig till en bättre hälsa och i våras lyssnade jag till en intressant föreläsning med henne. Den innehöll så otroligt mycket matnyttigt om hormoner, vitaminer, mineraler och hur olika sorters kost påverkar vår hälsa! Jag fick lära mej mycket nytt, bland annat om hur viktig magen är för immunförsvaret och hur olika hormoner påverkar vårt välbefinnande. Jag gick därifrån med många handfasta tips som jag och min familj följer i vardagen.”

Anna Åkerlind

Mat som medicin

”Ellinor är en mycket inspirerande föreläsare och kunnig i sitt ämne.”

Birgitta Bille

Mat som medicin

”Ellinor, tack för all kunskap du delar med dig av! Med glimten i ögat lotsade du oss igenom kroppen och fick mig att förstå hur viktigt det är med varje dags val. Så inspirerande att lyssna till dig!”

Maria Karlsson

Ellinor Ladenberg

Ellinor är utbildad inom Näringsmedicin och Neuroledarskap med inriktning på funktions-medicin och hjärnan. Hon arbetar med företag som föreläsare och som utbildare inom hälsa för professionella.

Uppdragsgivare