Privatpersoner

Boka tid och få hjälp med din hälsa

Hur gör jag för att boka en tid? 
Mejla mig på ellinor@ladenberg.se så återkommer jag med svar till dig inom ett par dagar. I perioder så undervisar jag och är ute och föreläser mycket på företag då har jag mindre tid till klienter och du får då hjälp av en kollega.


Områden som Ladenberg Nutrition arbetar med:

Livsstilsförändring, utmattning, stress, sömnproblem, migrän, hormonella obalanser, mage-tarm problematik, inflammationer, värk, matöverkänsligheter – intoleranser, hudproblem, trötthet, undervikt/övervikt, infektioner, immunförsvarsproblem, näringsbrister, idrottsprestation m m.

Innan du kommer till mig första gången vill jag att du fyller i en hälsodeklaration där du lämnar uppgifter om din egen hälsa.

Innan vi skiljs åt kommer vi att ringa in det primära problemet och sätta upp ett behandlingsprogram utifrån dina speciella behov. Då jag arbetar holistiskt så kan behandlingen omfatta olika delar som rör din mentala hälsa, rörelse, sömn, återhämtning m m. Om du behöver en uppföljning så bokar vi in ett nytt besök.

Priser från 1/1 2024
Rådgivning nybesök digitalt/fysiskt:  1,5 tim 2 200 kr inkl moms
Rådgivning återbesök digitalt/fysiskt: 1 tim 1 400 kr inkl moms
Rådgivning digitalt 1 tim: 1 400 kr inkl moms

Rådgivning telefon 30 min (enklare frågor): 700 kr inkl moms
Rådgivning telefon 15 min (enklare frågor): 400 kr inkl moms

Rådgivningen kan användas som en del i ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.

Avbokningsregler
Kostnadsfri avbokning kan göras 24 timmar innan besöket.I övriga fall debiteras besöket med full kostnad. Vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg så debiteras inte besöket.

Diagnosmetoder
Din egen hälsodeklaration ligger till grunden för stora delar av samtalet, liksom kompletterande frågor från Näringsterapeuten. Utifrån dina behov och tiden vi har till förfogande använder jag mig av någon eller flera av dessa diagnosmetoder:

Frekvensmedicin (QRMA)
Blodprover och labbtester

Kompletterande analyser
Blodpaneler – Sköldkörtel, vitaminer och mineraler, lever, njurar, kolesterol, blodsocker, hormoner, magetarmanalyser m m.

Kosttillskott och näringsstöd
Mineraler och vitaminer är livsviktiga för att kroppen ska fungera optimalt. För att kunna stötta kroppen på bästa sätt behöver du ibland köpa kosttillskott i form av vitaminer och mineraler, fettsyror eller annat näringstöd i form av örter, m m. Räkna med ytterligare en kostnad för detta, det är väldigt individuellt hur mycket detta blir.

Ellinor Ladenberg

Ellinor är utbildad inom Näringsmedicin och Neuroledarskap med inriktning på funktions-medicin och hjärnan. Hon arbetar med företag som föreläsare och som utbildare inom hälsa för professionella.

Uppdragsgivare