Referenser

”Som många andra har jag snurrat runt i vårdkarusellen. Mediciner och massor av olika läkemedel hade blivit vardag för mig. Inte förrän jag fick en kontakt med Ellinor, förstod jag hur jag måste ändra mitt tankesätt. Jag måste ändra livsstilen. Efter en ganska tuff kostförändring där jag sanerade allt mitt socker och gick igenom upprepade kurer för candida, så kan jag idag säga att jag mår strålande. Det har tagit tid. Men det har varit värt varenda minut. Träffarna med Ellinor har fått mig inspirerad och motiverad. Hon har hela tiden trott på mig. Tack underbara Ellinor!”

Kvinna 44 år

”You rock Ellinor. Tack! Så glad att du finns och har hjälpt mig igenom svåra stunder. Att komma till dig är så himla avslappnande och bra!”

Kvinna 29 år

”…en återkoppling på vad som hänt sedan vi sist sågs. Sömnen känns bättre på något sätt. Jag sover djupare… Stressen har lagt sig och jag tycker också att jag tappar mindre hår. Fortfarande PMS’ig men det är ändå stor skillnad på bara 2 månader…”

Kvinna 39 år

”… mår så mycket bättre så det är helt otroligt! Magen har lugnat sig nu, inte alls lika gasig och uppblåst och faktiskt så har förstoppningen släppt helt. Jag som inte kunde gå på toaletten alls varje dag går du 2 gånger om dagen :)… känner en helt annat energi. Tack för din tid och all inspiration”

Kvinna 55 år

”Kan varmt rekommendera att anlita Ellinor, hon tar sig tid, det känns seriöst, jag fick bra förklaringar och hon har en otroligt fin pedagogik när hon beskriver olika hälsotillstånd i kroppen. På 2 träffar har jag kommit längre än på 5 år inom vården. En annan sak är att det är så skönt när någon tar en på allvar, och det gör Ellinor. Man känner sig aldrig dum, utan som en jämställd. Ellinor är både professionell och varmt medmänsklig.”

Kvinna 36 år

Ellinor Ladenberg

Ellinor är utbildad inom Näringsmedicin och Neuroledarskap med inriktning på funktions-medicin och hjärnan. Hon arbetar med företag som föreläsare och som utbildare inom hälsa för professionella.

Uppdragsgivare