Boken FlowPower!

290 kr

Vill du hitta ett bättre fokus, lättare uppnå flow och minska stress?
Då är denna bok något för dig!

Läs mer här

Kategori:

”FlowPower är en överlevnadsbok till vår maxade samtid! Med personliga exempel från sitt eget och andras liv, ger författaren heltäckande men ändå praktiska instruktioner för att ta hand om både sin fysiska och mentala hälsa. Läs denna bok tidigt i livet! Då kan du undvika misstag och redan från början bli din egen bästa vän och livscoach. Ett så kallat ”life hack”!
Johanna Palmér
Styrelseproffs och fristående debattör

”FlowPower är en guidande, inspirerande och jordnära bok där författaren ger tips på handlingsplaner, fakta och tips på hur du arbetar med din personliga hållbarhet. Allt känns genuint och möjligt att tillämpa. Läs boken för att få mer Fokus och Flow i ditt liv!”
Henrik Valeskog
HR chef

”FlowPower ger ökad kunskap och hjälp till förändring, oavsett vem man är och var i livet man befinner sig. Fakta och forskning varvas med konkreta tips och exempel från verkliga livet. En viktig bok att återkomma till många gånger både för sig själv och när man vägleder andra!”
Caroline Rehnberg
HR chef

”Ellinor Ladenberg tar ett helhetsgrepp över de största och absolut viktigaste delarna till ett hälsosamt liv!
Hon leder läsaren till reflektion och ett skapande av den egna inre kompassen som leder till motivation och ännu mer förståelse för att hitta en balans i livet. Det märks att Ellinor verkligen brinner för att fler människor får de verktyg och den förståelse som behövs för att klara av stress och snabba förändringar som livet innehåller idag.”
Christopher Bernestrå
Effektivitetskonsult

”Accelerera din egen eller andras utveckling med FlowPower! I boken levereras mängder med kunskap och personliga exempel på ett strukturerat sätt som är lätt att göra något konkret av. Läs boken för mindre brus och ökat fokus som garanterat ger dig en nystart till din nya potential.”
Marcus Falk Olander
Elittränare och Entreprenör