Friskare liv med rätt mat

280 kr

Vill du få inspiration till att göra en förändring kring dina matvanor men vet inte hur du ska börja? Behöver du få konkreta tips och råd på hur du kan tänka kring kost, vad du ska laga och handla för mat? Boken Innehåller 90 glutenfria och mjölkfria recept och massor inspiration.

Läs mer här

Slut i lager

Kategori:

”Jag är full av beundran över din fantastiskt vackra bok. Jag själv är en riktig boknörd som fullkomligt älskar böcker, har gjort det hela mitt liv och din bok kan jag lägga närmast mitt hjärta.
Du ger på ett så enkelt och överskådligt sätt så många verktyg för ett friskare liv. Jag skulle vilja skicka med den här boken i händerna på mina klienter när de går från mig helt enkelt, jag kommer verkligen att rekommendera den”

”Vilken bok! Vilka bilder! Vilken inspiration! Detta är världsklass!”

”Superfin och välkomponerad bok med inslag av krispighet och fräschör! Inbjuder till att vilja göra hälsosamma val i vardagen. Grymt jobbat!”

”Nu är boken full med post-it sticks, bara måste prova många av recepten! Underbart och inspirerande”

”Jag är kär i boken <3”

”Tycker du har fått med massor av bra saker och jag ser fram emot att testa fler recept. Känner mig otroligt inspirerad. Otroligt bra jobbat och som jag förstår är det många som vill ha boken. Du förtjänar all lycka och framgång!”

”Äntligen kom din bok och den motsvarade inte bara förväntningarna – den överträffade dem. Tack!”

Du gillar kanske också…